CRPS in de media

 

Het hoofdmenu “Media en CRPS”, bestaat er twee submenu’s:

 

  1. CRPS op T.V.: Er wordt helaas nog maar weinig aandacht besteed aan CRPS, in (medische) t.v. programma’s. Na wat zoekwerk, heb ik toch een aantal programma’s gevonden waarin lotgenoten hun verhaal doen over deze aandoening. En waar een aantal behandelingen of medicijnen worden toegelicht. Om je wat tijd en zoekwerk te besparen, heb ik ze voor je op een rijtje gezet.


  2. Foto’s CRPS: Tja, die zijn helemaal niet te vinden! Op een aantal foto’s na, maar dat zijn bijna allemaal foto’s van mensen met CRPS in de acute fase. Van dikke gezwollen handen of voeten. Om te laten zien hoe je ledematen er uit kunnen gaan zien wanneer de CRPS chronisch is geworden, heb ik een aantal van mijn eigen foto’s voor je geplaatst. Dus van mijn eigen benen en handen.

Lieve groetjes, Sanne

Logo